Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarnar

Jag klarnar
när havets blick
söker min,
som om vi väntat
alltför länge
på olika sidor
av samma värld
Vi hör ihop
med vårt vatten
och våra vågor
av längtan,
fram och tillbaka
i all evighet




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 79 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-13 17:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vågorna är som kärleken
de kan vara mjukt böljande
av kyssar och smek

De kan vara rasande
som av vild älskog

Eller krusningar på vattnet
efter kärlekens njutningar







2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta