Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den långa resan hit

Så våra själar
har blivit lite äldre
Men jag kan inte se
att vi lärt ett skit
Ödmjukheten
och empatin
borde blivit större
Av den långa resan hit




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-13 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP