Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Zingo


Borta


Slutade aldrig vänta
men du kom inte hem
tre år senare, häromdagen
hittade en liten tuss röd päls
som fastnat i yllepläden
höll tussen en stund i handen
den doftade inget

Nu väntar jag inte längre




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-13 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP