Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Påsk! tillönskas alla poeter!

 

 

Ha det gott i påsk, men ät inte för mycket gott! ;)




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-04-14 12:39



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Önskar dig detsamma. Ät drick och var glad ty i morgon ska vi alla.....återgå till vardagen : )
2022-04-15

  Cikoria Blå VIP
Detsamma önskas dig!

2022-04-14

  Sparvögat VIP
En Fin Påsk vill jag skänka dig!
2022-04-14

  Kungskobran VIP
Hade tänkt frossa, man lever bara en gång
Glad Påsk på dig själv kära skrivarvän
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP