Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordtålig?


Jag är otålig
på mina ord.
De är lätta,
men utan vingstyrka,
utan kikarsikte och ekolod.

Med en enda vindpust
flyger de iväg, ostadiga
utan mål.

Landar kanhända
på ett grässtrå
eller en sandstrand,

förglöms
förgörs
och förförs
av starkare ord




Fri vers av Magdalena
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-08-02 22:53



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Om hösten spinner spindlar långa trådar som fångas av vinden.. och när vinden tar fatt i dem åker spindlarna långa väga på sina trådar.. osynliga men bärande.. såna är dina ord..
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena