Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordtålig? 2


Jag väntar på
att dina ord
ska smyga sig in
under min hud,
bosätta sig
i trakten av mitt hjärta,
föröka sig
och sprida sig
som ett lugnande gift
i mitt blodomlopp




Fri vers av Magdalena
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-08-03 10:24



Bookmark and Share


  aftermath
555555
2006-08-08

  frostyran
Så enkelt och vackert!
2006-08-03

  Emanuel H
Mycket vackert!
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena