Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

å andra sidan

 


under resans gång tar jag upp
stenar att kröna ledens rösen
tar till mig föremål och intryck
som påminnelser om platser och personer
sammanhangen som skapar min navelsträng
emot livmodern universums mystik
blind av sorgetårar
bländande i vänskapsskratt
bräddfylld av oro
vilande i lugna djupa andetag
tillsammanssteg, vår väg




Fri vers av Per Rydberg
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-15 12:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackra ord, tankar och bilder!
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg