Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitter

Vågorna
är mina dagar,
de böljar
oberörda
av världen
och jag
vilar min själ
hela vägen ut
där vågorna
blir ett hav
och där
ser jag livet,
glittrande
mot horisonten




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 95 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-17 07:02



Bookmark and Share


  Christoffer Bergström
Vilken vacker dikt!
2022-04-18

  Oskar Styrbjörn VIP
Varför inte ?
eller
trots allt.
Här länkas
Ord på ett
trovärdigt vis
I mitt läsar öga blir det angeläget.


2022-04-17

  Kungskobran VIP
Livet är som en vågdal
det går upp
det går ner
till sist kommer det iland
på en strand
och dör skälvande ut
när livet till sist tar slut
2022-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta