Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lättsam text, till en jobbigare tävling.


Titelmatch, en känsla



I andra akten
Är vi i detta spel,

Jag innan, den,
som håller takten

Av bönder som flyger
Och löpare som springer,
Hästar som hoppar


Jag en filur
Min motståndare, en kreatur

Jag vill spela
Aldrig vinna

O det är nog


Därför jag försvinner

Då jag förlorat

Alla pjäser


O kungen, min rival

Är inget annat

Än slut

O matt

Blev jag.


Då ja blev av
med titeln.




Fri vers av KamomillKillen VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-17 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen VIP