Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nuet


Där vill jag vara,
Och inte behöva
Om jag bara,
Kunde för en sekund

Känna solen i mitt ansikte
En smekande vind
Men hur jag än vänder o vrider
Rinner tårar
Tårar från min kind

Vill uppleva harmoni,
till trädens vaggande dans

Fåglarnas sångsymfoni

Gräsets kittlande omslutning
om mina fötter

Men är inte här

Inte

än.




Fri vers av KamomillKillen VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-15 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen VIP