Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en kär vän


Det kommer en liten filur
Med en stor, stark
Och välsnidd figur

Vi säger :
Det var inte igår,
Hur har det varit sen senast?

Ja, säger man...
Berättar om en resa

En resa från helvetet och tillbaka
Till det vanliga,

Han, fysiskt välsvarvad
Jag, psykiskt utarmad

Vi är väl lite som,
David och Goliat

Jag ,lång, fet och intelligent
Han, liten, stark och ambivalent

I våra val


Vi kommer hänga ihop,

Jag kommer lära mig av dig
Och du förhoppningsvis av mig

Och därför kommer du alltid,

Oavsett

Vara

Åtminstone


Min vän









Fri vers av KamomillKillen VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-16 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen VIP