Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag

Dagen börjar
med natten,
allt är förberett
och så noga
genomtänkt
när den stiger
och slår ut
över världen
Solen torkar
nattens sista tår,
ur tystnaden
hörs ett skratt




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-18 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta