Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språk

Nu talar jag
ett annat språk,
har återvänt
till havet
för att ta vid
där jag började
Jag är en våg
bland vågor,
jag frågar
och de svarar,
vi böljar
tillsammans
som om tiden
aldrig funnits
mellan oss




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 179 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-04-18 16:22



Bookmark and Share


  till E
Den här texten är en del av en större ocean, som jag läser den. Fint!
2022-04-22

    ej medlem längre
”Nu talar…” t o m ”aldrig funnits” känns som den avslutande tredjedelen av en längre dikt. Kanske går att utveckla. Nuläge - en händelse - denna.
2022-04-19

  Peter G VIP
Tycker du hittar en vacker vinkel att belysa det existentiella här, du fångar en rörelse som tycks gå bortom tid och rum; det finns en känsla av harmoni i dina rader!

Mycket bra!
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta