Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöd och lust

Havet har tagit mig
till sin, att älska
i nöd och lust
Jag går bredvid
med mina blickar,
lystna, längtande
men hemma igen
Från klippan
visas föreställningen
om solens uppgång
och fall, jag sätter mig
på första parkett,
hinner precis förstå
hur allt hänger ihop
innan ridån går ner
bakom horisonten




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-19 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta