Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inom kort, kanske en vacker dag


Slår mig fri



Dag in dag ut

Måste jag reducera

Det mesta

Genom producera

Texter i form


Likt galenskap

O en dag

Kan det likna

Bra

Skillnaden är jag

Som fick ett svar kanske

Från ovan

En dag

Den sväva


Och jag relatera


En dag kastar jag mitt moln
I skyn

Likt Gogh, da Vinci eller Monet,
En dag

För en dag, tänker jag
Bli poet





Fri vers av KamomillKillen VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-20 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen VIP