Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vy från balkongen

 

Solnedgång

kastar

i vatten ner

 

Färggrannt spektra

strimmor

av ljus i månsken

 

Över staden

vilar

ett vackert norrsken

 

Skogens skuggor

vaknar

döljer en hemlighet

 

Vilar i ett dunkel

stigar

bär mot evighet




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2022-04-22 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP