Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen

Drömmen
har slagit ut
till sanning,
den blommar
i havets toner
där vågorna
möter land
Ingen ser
men den finns
mer än allt
och den växer
sig starkare
av solen, havet
och vinden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 118 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-04-22 22:14



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Tycker du får fram en fin positiv ton och kraft här, som en våg som bär!
2022-04-26

  Kungskobran VIP
När havet i sin vresighet
slår mot land
tänker jag ibland
varför denna vresighet
från någon som viskar kärlighet
2022-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta