Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4 april 2022


Gud har ingen skugga

Gud har ingen skugga
förutom den vi skapar
i våra sinnen.

- - - - - - - - -

Evil is God's own shadow
being cast in our mind.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-28 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP