Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristall

Vid havet
vänder jag mig
ut och in,
våg efter våg
tills själen
är min kropp,
gnistrande
som kristall
och jag inte vet
något annat
Dag efter dag,
inifrån och ut
mot horisonten




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-28 19:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Havets magiska kraft talar
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta