Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dundrar

Staden frågar inte
och har inga svar,
den dundrar fram
med sina andetag
av rök och gas
och bittra drömmar
från människorna
som lämnades kvar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-04-30 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta