Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskriven

Jag är lika oskriven som havet,
lika blank och skimrande
i mina vågor mot horisonten,
jag vet inget mer än det som är
och det är bara vinden jag följer
på min resa mellan natt och dag




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 90 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-04-30 17:33



Bookmark and Share


  helenita VIP
Gillar dina ord mycket!
2022-05-02

  Kungskobran VIP
För mig dit vind och vågor bär
till främmande stränder
där vågorna rullar mig iland
där inga härskare råder
där endast kärlek och harmoni existerar
där vill jag stanna för evigt
För mig dit, vågor och vind

2022-05-02

  Monika A Mirsch VIP
Mjuk är din dikt i flera dimensioner.
2022-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta