Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om

Som om tiden
vid havet
inte följer
något annat
än solens gång,
upp och ner
över horisonten,
att det är allt
man behöver veta
där man vandrar
som människa
längs stranden
dit man flytt
från världen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 103 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-05-03 07:15



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
En tanke om tidens gång väcks hos mig.
2022-05-03

  Kungskobran VIP
Havet är evigheten
2022-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta