Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stiltje

 

tom - trött - rastlös

vilse 

 

vill-se

 

vill bryta genom barriärer som stoppar

vill komma vidare i livet

vill läka det som blöder

 

 

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-08-03 15:15



Bookmark and Share


    Stella Stol
Bra skrivet och beskrivet, jag känner igen och hoppas lugnet kommer sen..
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv