Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lägg korten på bordet, lägg upp dig för makten, lägg ner hela skiten...


Tvåbent spya

 

 

Jag släpar mitt piano i motvind,

förblindad av skämda ackord.

Släpp lös regnet! Stormblåsthyckleri - var är du?

Bebistårar från skyn? Sicket jävla hån!

Duggregn i mjugg? Snälla, täpp igen!

Håll käften med dina ögon,

smek mig med det hat du kallar vidsynthet.





Visst, jag vill halka och slå mig,

men inte så här,

inte på detta förvanskade vis!

Inte med mollstämda skatter i mina njurar!

Inte som en erigerad kastrat!

Inte som en tvåbent spya,

som devalverats till människa.






 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-05-04 19:50



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Ditt bildspråk är oefterhärmligt - alltid överrumplande, berörande och spännande !
2022-05-10

  Eva Langrath VIP
Instämmer med Lena ett härligt och vassts språk som ruskar tag i mig som läser.
2022-05-09

    Lena Staaf VIP
Härligt och vasst bildspråk som ruskar om!
2022-05-05

    ej medlem längre
Tycker om!
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP