Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska växa symboler








Det ska växa symboler
på himlen.

De ska komma av våra

andetag.

De ska vara hjärtformade,
dofta
som blommor ¨

och ha en mun
som ler.

De ska falla över oss,
regna ner
som pärlor

och täcka hela jordens yta




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-06 12:34



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättevackert. Tänker på Ukraina.
2022-05-12

  Niliboy
Så. Fint så, å vi längtar till himlen!
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg