Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen storm, ingen orkan. Bara vind








Jag undrar så var
vinden gör
när det är
vindstilla.

Så vill jag vara en
vind.
Ingen storm,
ingen orkan,

utan en vind som avtar
eller bara fläktar
lätt.

Så jag andas lite,
låter vinden fläkta
i mitt hår.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-06 12:41



Bookmark and Share


  Niliboy
Som min luftkylare då?
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg