Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I närbild


Nu när krigets ansikte
kommit oss så nära
Att vi tvingats se varje
orakat strå

Är det inte lätt
att hålla oron stången
När också vi ser
den haltande gången
och lögnerna som sprids
med rutten andedräkt

Är det inte lätt att bli annat
än sorgsen och knäckt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-07 14:46



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Du skriver väldigt fint vad många känner och upplever. Att kriget har kommit oss nära, blivit verkligt.
2022-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Alldeles riktigt.
Många har försökt, lika många har misslyckats.
2022-05-07

  Kungskobran VIP
Jag tror inte att man knäcker dig så lätt.

2022-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Monica Lindgren vill diktera villkoren och bestämma vad andra ska tycka.
Men det kommer hon ALDRIG att lyckas med då det gäller mig.

Ja, kriget är förvisso en befrielseoperation.
Men är man hjärntvättad tar man bara till sig NATO-sidans argument.

USA borde bombas sönder och samman.
2022-05-07

  Monica Lindgren
Fin dikt som jag sympatiserar med. Synd bara, att Putins propaganda får "hans" människor att se helt annorlunda på kriget - som de kallar en befrielseoperation...
2022-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Tror du att det bara är Ryssland som sprider lögner?
Så är nämligen inte fallet.
Regimen i Ukraina har förbjudit 11 olika politiska partier att verka i landet.
Man har även hetsat mot den grekiska minoriteten i Ukraina, vilket har föranlett protester från KKE (Greklands kommunistiska parti).
2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP