Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig

 

Inom mig finns

en ateljé av drömmar

färger som jag plockar fram

och målar med

på livets palett

 

Där blandar sig blommor

med vackra tankar

Om hopp och kärlek

där färgen är röd

det är en puls som vibrerar

för de jag älskar




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2022-05-08 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP