Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur skört det är att leva

Nostalgi
En av de vackraste och
samtidigt mest smärtsamma ögonblicken
Tacksamheten över allt man varit med om
med vetskapen om att det aldrig kommer ske igen
Åtminstone inte på samma sätt eller
med samma människor eller
vid samma tidpunkt

Insikten om att tiden aldrig någonsin kan stanna
Och att man måste ta vara på den

Rädslan
Förtjusningen
över hur skört det är att leva




Fri vers (Fri form) av Fannyamandas
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-09 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannyamandas
Fannyamandas