Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns många okända vägar att gå...


En plötslig promenad

EN PLÖTSLIG PROMENAD

Om jag glömde
vad jag drömde

när jag var
en liten kille
som sökte svar
och kanske ville

ta en påtår
mitt i natten
Jag kanske står
och borstar katten

som delar min bostad
vilket gör mig glad

Kanske jag tar
en plötslig promenad
och finner svar
i en främmande stad

som är det stora jag
där jag känner mig svag

För om jag glömt
vad jag en gång
som barn har drömt
vore själen trång

Drömmarna som är sanna
får mig dock ej att stanna

För så länge jag är svag
kan jag uppfylla mitt jag




Bunden vers (Rim) av Dan Berg VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-10 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dan Berg
Dan Berg VIP