Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våg

Jag skimrar i solen
som en ensam våg
på drift från sitt hav,
stilla längtande
men ännu leende
åt allt omkring sig




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-10 08:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint
2022-05-10

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Lite lugnande text för mig i min oro.
2022-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta