Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Pixabay.com


Ord

Utan känsla
innehåll
kraft

Ord

Utan omsorg
mening
nåd

Ord

Utan kärlek
smekning
råd

Varför finns
dessa
ord?




Fri vers av Grubbelmia
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-05-11 07:06



Bookmark and Share


  helenita VIP
Ord utan kärlek, smekning

Mycket bra!
2022-05-11

  Monica Lindgren
Kommer att tänka på Shakespeares "Upp flyga orden, tanken stilla står. Ord utan tanke aldrig himlen når!"
2022-05-11

  Bibbi VIP
Begrundar.
2022-05-11

  Sparvögat VIP
En fråga väl värd att begrunda, ordens betydelse och mening…
2022-05-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
O rd tomma
R akt då nå´t bomma
D et blev ej en blomma
! knepigt att de brukas
! och sen i ett så´nt
! tillstånd iväg lomma...


2022-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia