Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rast

Jag rastar min själ
i havet, släpper den
och den springer
över vågorna,
skimrande fri
mot horisonten
Jag står kvar
på stranden,
ler och vet
att den alltid
kommer tillbaka




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-11 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta