Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten handlar av blandat på årstider och platser


Himmel också så härligt

”Himmel” luft himmel som hav så härligt inget besvärligt det var då som i nuvarande
Höjder som djupen i dalar
Skogen sina salar

Naturen hopkrupen skvalar i kisspaus..
Njuter
njöt av att äntligen fick kissa skvalandes sittandes utanför skogskojan (lappland)

Myser, mös
Värmande; ..Nös i solens sken



Kokplattan, vatten som kokande på hetaste av spisplattor för att raskt med ut i bersån. Rabatten därifrån skära gräslök till maten i mitt kök 


Torvan vända smeta kleta gno i potatislandet
Fröjderna härliga ljuvliga bo..


Nöjde på fröjde
Följsamt i skogar
Sommarens ängder slipper ploga åkgräsklipparen som
numera noga gör jobbet ...
sitter endast på och
sköter styret, lilla frun med lilla pyret



Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-13 11:05



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Som vid en sommarstuga, att bara vara och få vara. Underbart.
2022-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP