Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsint

Min hand tycks mig
så sårbar
Att minsta beröring
av en annan hud
kan få sitt genomslag
och fullkomligen
ta sig igenom epidermis
Dess herrdoft!
draperar mig av ett sällan skådat slag,
att all dess bedövande essens
efterlämnar mig ännu mindre hållbar
till hudtexturen
Min hand blir det karbonpapper
varvid den omslutande herrdoften
tar sitt fäste
och jag sluter
min ömmande hand.




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-18 10:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
herrdoft är ett roligt ord.
2022-10-02

  Emanuel Sigridsson VIP
Jag är imponerad av den här textens inre logik. Texten håller hårt i betydelserna.
2022-05-18

  Kungskobran VIP
Handen som både vill och inte vill, fin symbolik
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska