Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blå


Månsken och räddningstjänst





Håller upp henne
intill min mun
och andas

vid en frusen fontän
någonstans.

Det glittrar om hennes kind
och jag ser små krutstänk.

2022 - En blå nyans

av ansiktsskimmer, månsken
och räddningstjänst.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-19 15:48



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga ligen Lars!
2022-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg