Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

 

äntligen kommer tårarna

 

äntligen släpper stoppet

 

äntligen får sorgen flöda fritt

 

Äntligen




Fri vers av Nova-Liv
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-08-03 21:54



Bookmark and Share


    fina
blir avis av att du vågar....kram
2006-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv