Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koppen



Jag fyllde koppen
med goda minnen
rörde om med våra skratt
och drack mig otörstig
plötsligt lyste solen
tog på solglasögon
för att inte bli bländad

Godnatt älskade uggla
var inte ledsen
Det kommer alltid finnas
aviga maskor, det är bara riva upp
och sticka om igen.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-21 20:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Varje dag en .ny plåga eller möjligheter det beror på hur vi ser det
Har mycket göra vilket jag gillar.
Ingen tänker på allt kommer tillbaka då de manipulerar. Jag sätter ner foten då jag ser lögner. Blundar gör de oäkta.
2022-05-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP