Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord.. det är bara ord säger de mig...

Mina händer är skrämda.. bortskrämda ifrån ordens fästen.
Alla bokstäver tycks mig ha så hårda konturer, att de hårdför sig på min mjukhet
Det går inte att leva med bokstavsavtryck i huden
De skaver in mot underklänningen och avkräver mig tystnad
Ett O under mitt högra ögonlock, när jag blundar,
Ett R inkilat under min högra nylonstrumpa..ger mig rysningar
ett D i ena läppens kurva...får mitt läppstift att blöda ut sin kulör..
....Jag ser dem oavlåtligt..
uppsåtligt... ta sig in.
Alldeles tätt in till...
Jag samlar ihop orden i mitt tygsvall...
och tyngden av meningarnas fraseringar inuti den veka tyllspetsen
....Jag är barbent och blundar mig igenom..ordanalysen.




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-05-22 11:42



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ordförtätande skrivelse!
Om Ordförtätningen ett
Tillstånd att ta sig in i
eller ut ur?

2022-07-07

  Kungskobran VIP
Ord ord alla dessa ord som Hamlet säger.

Fyndigt skrivet, ord kan skava, särskilt andras.
2022-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska