Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över sundet





Kvällsdimman lägger sig
över nejden,
passerar en färja
över sundet.

Där mot det lilla
tårtformade fönstret
surrar en humla.

Och jag stänger
mina ögonlock.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-23 13:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så fin med en tilltalande ton. Bra gestaltningar.
2022-05-24

  Kajan VIP
Stor närvaro här, att vara med i. Gillas mycket.
2022-05-24

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Som snabba tankar som genomfar en utav intrycken man gör. Och sen: "Jag stänger mina ögonlock." Underbart levande.
2022-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg