Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes dagar





Bilden av mörker
upplyst av stjärnor, ett hav.


En bild
som bleknar

med tiden
upphängd på ögonlock
allt tröttare.


Utsikten, en kväll, ett regn
tittar ut.


Förändring. En ny tid.


Och bakom vilar
det gamla
utan bild.


I minnet, en bild av henne
och hennes dagar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-25 09:26



Bookmark and Share


  Kajan VIP
För mig en bild av tidens väv, som döljer och förnyar utan att fråga. Något bleknar, men förblir ändå av betydelse.
2022-05-30

  Niliboy
Fint Lars om minnet av henne!
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg