Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU SOM VAR

du som var som du som var som eld som var som liv som var som glädje som var som lycka som var som kärlek som var som du




Fri vers av till E
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-26 11:44



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Det som var kanske blir…
Fina ord!
2022-05-26

  Monica Lindgren
Ett besviket diktjag? (Tycker mycket om din porträttbild!)
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

till E
till E