Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landningsbanor i stjärnorna



Hon byggde ett flygplan
av jordklotet.

Hon sade att det
finns landningsbanor i stjärnorna.

Hon sade det fanns platser kvar
i kyrkbänkarna.

Att vi skulle
lyssna.

På fläktar
i taket
som surrar.

Att ovanför
finns en
himmel.

Hon stod i sovrumsfönstret
en hel natt och ritade. och skrev

alla trädens
olika namn.

Ritade böjda grenar
som om dom vore armar
som ville lyfta upp mig

och sätta mig på ett moln.

Att barnen som sov i tunnlarna
där ute
var änglar

som skulle möta upp oss.

Att morrondagen
skulle allt bli bra.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-30 13:03



Bookmark and Share


  Niliboy
Jättefin dikt med massor av poetisk fantasi!

2022-05-31

  Katinka VIP
En jättefin och poetisk dikt.
2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg