Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ögonen






När grönt blir grått, när blått
blir grått. Som ögonen

på glasrutan i tågvagnen.

Jag undrar om det är hon
som är ledsen eller om det är

regndroppar på glaset.

När vi kommer ut ur tunneln
öppnar hon åter sina ögon.

Öppnar sig himlen
som om den
väntade på henne.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 102 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-31 12:58



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Som att bjudas in i ögonblicket, gillas mycket !
2022-05-31

  Niliboy
Så fint om tårar å henne!
2022-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg