Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting mycket större där





Plötsligt drömmer hon.
Andra sade att hon just dött

Men hon drömmer.

Den vackraste drömmen
nån nånsin har drömt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-01 12:52



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Det mjuka, varma i ”drömmen”, kontrasterar starkt mot andra radens karghet. Tänker osökt på kvinnan i föregående dikt ”Som ögonen”.
2022-06-04

  Niliboy
Själv tror jag. Drömmen vara. Sann!
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg