Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat


Pingstafton i molnet

Lever bland molnen …
…Färgad naturen som ros rosa..

Knoppning här in med djuren inpå

Högsommarmånad…som
…Kylslagen framför dörren
landat med blandade ljuvheter, i stå…
… får i bete ute på ängen

I molnen ner potatis som verklighet
pion plantan som inte till för latis…

Plant plommonträdet kvistarna jorden
Pyssel
med knoppning all mat
…borden sill med dill……
Tårta stubbe på smaklökar som vattnas i munnen

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-04 09:34



Bookmark and Share


  Niliboy
Klurig påtardikt kryddad med lite pingst, fint!
2022-07-04

  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrikt om pingstafton.
Fint foto.
2022-06-06

    Lena Söderkvist VIP
Oj vilken helhet du får till! Poemet innehåller rim mitt i alltihop, och de sitter inte fel. Tjusigt.
2022-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP