Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Identiska magneter stöter bort varandra...


Ömhetsmagnetism

 

Du kom till mig, het som en mordbrand,

gjorde mig svag med slöjlika komplimanger,

gav mig min frihet åter, som satte mig i en cell;

du älskade mig för den jag var och är

därför måste du ut ur mitt liv.




 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-05 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mest känns i dikten ett sorgmod fast anslaget är hardcore.
2022-06-06

  Den skrivande tysta
Tragikomiskt och fyndigt.
2022-06-05

    ej medlem längre
Riktigt Väldigt SkitBra. Mycket. :-)
2022-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP