Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kort info: Grinigt läge här. Kanske blir ECT-behandling igen. Jag ignorerar er Inte - jag är bara totalt orkes- och viljelös. //Mvh, lantisen som har offerkoftan nertryckt i martyrstrupen... [Men prylarna på bilden är ju fina.]


Injicerad till odödlighet



Tystnaden dundrade förbi i ditt bröst
när vi injicerade oss odödliga.
Under livliga drömpustar och kuvade andetag,
livnärde vi oss fram via onåbara mål,
för att vinna genom att ge upp tillsammans.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-05 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP