Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapargläde

 

Jag är ingen konstnär

som skapar färger

fulla av magi

 

Jag är bara en enkel

en skrivkonstens tjänare

med en penna av guld

 

Med sirliga bokstäver

målar jag ord

med mina känslor

 

Ibland blir det vackert

Ibland blir det hårt

men jag är alltid jag

 

Det är gåvan jag ger

jag sparar den i böcker

där jag samlar mitt liv




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2022-06-07 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP