Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropar

Jag ropar
mitt nya namn
så högt
att jag aldrig
kan glömma
Det ekar
över havet
där jag föddes
och nu
återvänt till
med min själ




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 96 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-06-07 11:12



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Något är funnet. Känner kanske del av ett ursprung eller att man förlikat sig med tanke som förut inte gått att acceptera.
2022-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta